achtergrond_basis_links_security
achtergrond_basis_rechts

opleidingen

Door in al het overleg met onze medewerkers steeds op aspecten als veiligheid, gezondheid en milieu te wijzen, met daarnaast effectieve opleidingen, zijn de medewerkers van de BBD als geen ander in staat om preventief te werken.

Om je binnen de beveiligingsbranche te kunnen onderscheiden, zijn er meerdere mogelijkheden. Deze mogelijkheden liggen vooral in de interne en externe opleidingen. Gerelateerd aan onze certificeringen zijn een aantal opleidingen verplicht, aangevuld met doel- en praktijkgerichte opleidingen.

Alle medewerkers binnen de BBD hebben minimaal het diploma Algemeen Beveiliging Medewerker (ABM) of een hogere opleiding, het VCA-1 certificaat en het BHV diploma.

De leidinggevenden binnen de BBD hebben zowel het VCA-2 diploma behaald en/of hebben de Veiligheid Opleiding Leidinggevende (VOL) gevolgd. Daarnaast zijn zij tevens in het bezit van het diploma Hoofd BHV.

Binnen de BBD spelen opleiding en motivatie een grote rol, mede daardoor heeft de stichting ECABO de BBD als officieel leerbedrijf erkend.

Bekijk hier ons certificaat 'Erkend Leerbedrijf'